L’I3PT rep el segell d’excel·lència HRS4R per part de la Comissió Europea

L’I3PT rep el segell d’excel·lència HRS4R per part de la Comissió Europea 1024 576 Comunicació Parc Taulí

El segell HRS4R (Human Resources Strategy for Researchers) certifica que l’I3PT compleix amb els principis de la Carta Europea dels Investigadors i el Codi de Conducta per a la Contractació de personal investigador, amb un procés de contractació obert, transparent i basat en mèrits (Open Transparent Based Recruitment).

L’estratègia HRS4R té com a objectiu contribuir al desenvolupament d’un mercat laboral europeu atractiu per a tot el personal investigador, això ens permetrà aconseguir una visibilitat internacional proporcionant un entorn favorable a la recerca amb igualtat d’oportunitats, integritat ètica i equilibri laboral. A més, aquesta acreditació afavoreix una avaluació favorable de les propostes presentades dins del Programa Marc Europeu Horizon Europe, i en especial en les convocatòries de Marie Sklodowska-Cuerie Actions.

Al 2017, l’I3PT va iniciar el procés de reconeixement alineant-se amb els principis de la Carta i el Codi, amb un anàlisi GAP i un pla d’acció. Al març del 2018 va rebre unes recomanacions i s’ha estat treballant en la implementació d’aquestes durant el 2018 i 2019.

Finalment, al maig del 2020 es va presentar de nou el pla d’acció seguint les recomanacions de la Comissió Europea, i el dia 2 de març de 2021 s’ha obtingut l’aprovació. Podeu consultar les fases per a l’obtenció del segell HRS4R a l’espai de recursos humans.

Gràcies a aquest segell, l’I3PT pretén acomplir l’objectiu de millora continua en relació a la Carta i al Codi europeus i es preveu fer un seguiment de la implementació del pla per poder renovar el reconeixement rebut d’aquí a dos anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

En aquest web utilitzem cookies, principalment de tercers. Si segueixes navegant, entenem que hi estàs d'acord.
Més informació